生完小朋友食豬腳薑很多時候就食得多,我一向都好鍾意食但係用天然甘露羅漢果調配甘甜味酸醋你又試過未呢!

 

 

 

去了銅鑼灣 Shopping  順便去SOGO 地庫的超市,美食節-Fresh Mart B2/F

見到自家製甘味豬腳薑個檔口,真係夠特別打開煲蓋既香氣四溢,就帶埋佢返

屋企,仲食過返尋味,sales 姨姨話做到至7月3日。

 

 

 

 

源田自家製既甘味豬腳薑以0%糖、0%卡路里、0%脂肪配埋高級黃薑淆製而成,無添加防腐,百分百好新鮮每日仲限量架。

 

 

來送飯就一流,仲要汁都撈埋食了兩碗飯

 

 

我就喜歡食豬腳因為含有大量鈣質可以幫助下我骨頭,皮膚都滑0的 hehe

 豬腳腍身肉質彈口,薑既味剛剛好不太辣

 

 

豬腳入面有黃薑搾汁混合甜醋,又不會覺得辣味真的每一口都甘香,吃完不會覺得燥。

 

 

仲可以四季均適合食用

 

 

  My blog link    

 

 

 

  

 

 

源田自家製甘味豬腳薑
銅鑼灣 崇光超市 SOGO 美食節Fresh Mart B2/F
到2018 年至 7 月 3 日
上午 10 :00至晚上 22:00

 

Sprfield 源田天然有機產品

 

 

 

#Sogofoodfair #甘露羅漢果 #甘味豬腳薑 #源田羅漢果專門店 #黃薑

 

  

 

本文章所發表的全部內容均屬個人意見及感受,並不代表該品牌之言論及立場。如需協助或希望獲得更多有關產品資訊, 請直接聯絡該品牌查詢或∕和尋求相關專業意見。如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。

  

  

 

FOLLOW MY IG  ❀ho_ruru❀

 

歡迎合作試用,event 可聯絡我,謝謝!!

創作者介紹
創作者 horuru 的頭像
horuru

horuru的部落格

horuru 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()