今次收到這個產品我覺得幾新鮮,幾隻色都適合不同種類人仕去使用

 

 

 

 

 
 
 
 
L’oreal Paris Magic Retouch 魔髮潤色噴霧3大魔法:
 
 
1.方便快捷
輕鬆一噴。3秒,即可完美遮蓋白髮,仲可以隨時補染,同時與原髮色自然融合。
2. 安全無難聞氣味
不含氨、過氧化物、合成染料、阿摩尼亞成分,不會損害頭皮之秀髮。
3.持久不黏膩
效果自然,輕盈不黏膩;快乾而不易甩脫色,持久至下一次洗髮。
 
 
 
 
 
 
 
自然黑色 (Black)
自然深棕色 (Dark Brown)
自然棕色 (Brown)
 
L'oreal Paris Magic Retouch 魔髮潤色噴霧
HK$89.9/75ml
 
 
 
 
Black 色試於手背上都幾適合白髮既朋友用架,
噴一噴黑色明顯都幾深都足夠覆蓋白髮。
 
 
 
 Brown 色我個人覺得都比黑淺好少,如果有白髮又唔想整個頭都係黑頭
呢個Brown 色都係一個好既選擇。
 
 
 
 
 仲有一個Dark Brwon 都冇黑色禁黑,淺一個深色既級數。
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
頭髮之前頭頂部份有原黑色少少又有啡色
想頭髮一致少少,我就揀選了Brown 去平衡返2隻色。
 
 

 

 

 

 

 
搖一搖個樽,於乾髮上距離補色處10厘米均勻噴上,沒有什麼難聞氣味
用梳子梳一梳就更加自然,喜歡它夠方便帶出門都可以。真係好快手地不用3分鐘已經完成。
 
 

 

 

 

 

 

 

 

  
佢既優點就是快乾不易脫色,佢成分中不會損害頭皮同秀髮,所以每次我都可以好放心去使用,仲介紹埋身邊朋友仔去試下。
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
  My blog link    
 
 
 
 
 
 "是次產品資料由 L’oreal Paris 提供"
 
 
 
 L’oreal Paris Facebook: https://www.facebook.com/lorealparishongkong 
 
 
 
 L'OREAL PARIS 專門店、各大萬寧、屈臣氏、莎莎、主要超市及藥房發售
L'OREAL PARIS 專門店: 
沙田新城市廣場1期479A店 電話: 2506 1883
屯門鄉事會路83號V City MTR層M-V7 & V8店 電話: 2698 2383
上水龍琛路39號上水廣場2樓268-269號 電話: 2116 4839
 
L'OREAL PARIS 專櫃: 
旺角朗豪坊BEAUTY AVENUE 電話: 3903 8902
屯門AEON 電話: 2450 3268
顧客查詢熱線 : 2828 1437
 
 
 
 
 
本文章所發表的全部內容均屬個人意見及感受,並不代表該品牌之言論及立場。如需協助或希望獲得更多有關產品資訊, 請直接聯絡該品牌查詢或∕和尋求相關專業意見。如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。
 
 
 
 
 
 
歡迎合作試用,event 可聯絡我,謝謝!!
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
創作者介紹

horuru的部落格

horuru 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()